Flexcraft European Work Support

Lansbergen
Voor bedrijven
Samen zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw productieproces haalt.
Foto 12 04 18 10 12 40
Voor kandidaten
Wij regelen huisvesting, vervoer en persoonlijke begeleiding van iemand die jouw taal spreekt.
IMG 2714
Huisvesting & vervoer
Huisvesting en vervoer voor onze uitzendkrachten, met een keurmerk!
Tevreden uitzendkrachten zijn productieve medewerkers
Kas 624875734 LR

Flexcraft European Work Support werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt (vooral Midden- en Oost-) Europese uitzendkrachten. Wij bieden u flexibele oplossingen, zonder risico’s, met de hoogste service en scherpste prijzen in één totaalpakket. Wij leveren het juiste personeel, zorgen voor een efficiënte planning en helpen u om uw flexibele arbeidsvraag effectiever, sneller, slimmer en dus goedkoper in te vullen.

Gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers worden van A tot Z begeleidt en ontzorgd; zo ondersteunen wij in alle administratieve zaken en voorzien in comfortabele en gezonde huisvesting.

Altijd de juiste productie planning

Onze flexibele medewerkers staan direct voor u klaar. Samen zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw productieproces haalt.

Werkzaam in alle branches

Wij zijn actief voor opdrachtgevers in alle denkbare branches. Zoals logistiek, tuinbouw, productie, vleessector en de voedingsmiddelenindustrie.

Bakkerij 476586932 LR
Internationale arbeidsbemiddeling

Flexcraft European Work Support is een full service uitzendbureau gespecialiseerd in de internationale arbeidsbemiddeling. Opdrachtgevers noemen onze bereikbaarheid, flexibiliteit en onze correcte facturatie als enkele van onze sterkste punten. Onze jobcoaches zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan in direct contact met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers. Dankzij onze ruime ervaring en kennis, service op maat, groot netwerk, professionele recruiters uit verschillende landen, competitieve en eerlijke tarieven en flexibiliteit wat betreft het dagelijks op- en afschalen van medewerkers zijn we in staat bedrijven optimaal te ontzorgen.

Onze branches

Wij werken in de volgende branches:

 • Vlees- en vleeswaren
 • Land- en tuinbouw
 • Warehouse/logistiek
 • In- en ompak
 • Productie
 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Afvalverwerking & recycling
 • Glastuinbouw
 • Fruitteelt
Placeholder
klant aan het woord
 • Met Flexcraft heb ik een solide betrouwbare partner in huis en kan ik ’s nachts gerust slapen. Ik weet dat het bij Flexcraft goed geregeld is en heb geen heisa. Dat is mij heel wat waard.

  Hans de Paauw, directeur de Paauw brood & banket
 • We werken alleen nog met gecertificeerde bureaus, omdat wij weten dat zij gecontroleerd worden op het naleven het uitbetalen van de cao lonen. Wij gaan voor veilig en weten dat het bij Flexcraft geregeld is.

  Joyce Lansbergen, directeur LG Flowers
 • We kunnen binnen een dag een dierenwinkel voor 95% inrichten”. Ik werk graag met Flexcraft vanwege het arbeidsethos van de uitzendkrachten en de goede selectieprocedures. "Als je om een reachtruck-chauffeur vraagt, krijg je een echte ervaren kracht.

  Ger Smakman, DC manager Buying4Pets

Optimaliseer uw werkplanning

Wilt u uw productie planning optimaliseren? Heeft u behoefte aan een meer flexibele pool van gemotiveerde en professionele werknemers?

Wij staan voor uw onderneming klaar! Wij komen graag bij u langs om onze kennis en kunde met u te delen.