De Flexcraft Group

Horizon Groep

Flexcraft Group is onderdeel van de Horizon Groep en Aldivèr behoort al jaren tot de Flexcraft Group.

Het verhaal achter Horizon Groep begint in 1998. Directeur Moba Aoulad Ben Arroun, met veel ervaring in productiewerk in de vleessector, zag een gat in de markt voor Europese werknemers in Nederland. Hij wilde bedrijven ontzorgen met flexibel en vakkundig personeel en besloot zijn kennis, netwerk en ervaring in te zetten. Bijna 3.000 productiemedewerkers zijn inmiddels dagelijks via de Horizon Groep aan de slag voor Nederlandse productiebedrijven. Productiewerk vraagt om vak- en proceskennis. De Horizon Groep wil van toegevoegde waarde zijn en bedrijven helpen groeien met de juiste flexkrachten en een goed proces. Zij zetten hun kennis in voor ieder kort of langdurend project, voor eenvoudig en gespecialiseerd werk. Daarbij gaan ze verder dan het werven, inzetten en begeleiden van medewerkers. Een hoge productiviteit, een hoog rendement en een goed proces dragen immers ook bij aan de groei van de klant.  

Flexcraft Group

De Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doen wij met verschillende soorten van dienstverlening, die we hebben ondergebracht in gespecialiseerde bedrijfsonderdelen. Onderstaand een overzicht van al onze labels.   

Flexcraft European Work Support 

Flexcraft European Work Support werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt Europese uitzendkrachten. Bedrijven kunnen bij Flexcraft European Work Support terecht voor opvang tijdens pieken tot structureel poolmanagement. Wij werken in diverse branches zoals: de voedingsmiddelenindustrie, vleesverwerkingsindustrie, metaal & techniek, productie & logistiek en (glas)tuinbouw. Onze kernwaarden kwaliteit, tevreden uitzendkrachten en het ontzorgen van relaties lopen als rode draad door onze organisatie. 

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie 

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie is dé betrouwbare partner voor alle organisaties in de bouw, techniek of (petrochemische) industrie die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise. Of organisaties nu opzoek zijn naar gemotiveerde uitzendkrachten of gespecialiseerde zzp'ers, Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie kan organisaties volledig ontzorgen. Flexcraft Techniek bestaat uit twee business units: Flexcraft Techniek ZZP Intermediair en Flexcraft Techniek Uitzendbureau. 

Flexcraft Techniek ZZP Intermediair 
Flexcraft Techniek ZZP Intermediair is al bijna 15 jaar dé intermediair voor zelfstandige vaklieden( zzp'ers) in de bouw en techniek en hun opdrachtgevers. Gewoon lekker werken! is het motto van Flexcraft Techniek ZZP Intermediair. Dat geldt zowel voor eigen medewerkers als voor de zzp'ers die geselecteerd en ingezet worden. Flexcraft Techniek ZZP Intermediair heeft een groot en variabel bestand aan zzp'ers die graag ingezet worden bij uitdagende opdrachten Door jarenlange ervaring en vakkundige projectbegeleiders zijn zij uitstekend in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Via Flexcraft Techniek ZZP Intermediair wordt gewerkt met de door de belastingdienst goedgekeurde DBA overkomst en heeft iedere opdrachtgever de benodigde fiscale vrijwaring in handen. 

Flexcraft Techniek Uitzendbureau
Flexcraft Techniek Uitzendbureau is een gespecialiseerd uitzendbureau in de bouw en industriële en petrochemische industrie. Dagelijks zetten we een scala aan internationale specialisten in zoals isolatiemonteur, metaalbewerker, werkvoorbereider, uitvoerder en administratief assistent. Onze klanten zijn voornamelijk gespecialiseerd in industriële en petrochemische omgevingen en bevinden zich in heel Nederland. Veiligheid en kwaliteit worden beschouwd als van het allergrootste belang door Flexcraft Techniek Uitzendbureau. Al onze professionals hebben de juiste vaardigheden en de vereiste werk gerelateerde certificaten.

Flexcraft Polska

Flexcraft Polska, opgericht in 2002, is een snel groeiend internationaal uitzendbureau, gevestigd in Polen. Wij bieden uitzend- en recruitment oplossingen in diverse sectoren. In Polen hebben we ongeveer 700 uitzendkrachten op een dagelijkse basis aan het werk. Dit stelt ons in staat om Poolse uitzendkrachten met een A1 document uit te zenden naar andere EU-landen op basis van de Europese Richtlijn 96/71 / EG. Voor deze tijdelijke werknemers die zijn gestationeerd in andere Europese lidstaten blijft het Poolse stelsel van sociale zekerheid van toepassing met een maximum van twee jaar. Wij bieden onze lokale en internationale klanten concurrerende tarieven en top service.

 

Flexcraft; een onderneming in beweging

Flexcraft is een onderneming in beweging! In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep; één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de voedselverwerkende industrie. Medio 2020 is uitzendorganisatie McDo-It overgenomen. Schrijf je in de voor de business update e-mail en blijf op de hoogte van de toekomstplannen van Flexcraft.