Voor bedrijven

Campagnebeeld Aldiver ahmad

Aldivèr is gespecialiseerd in leerwerktrajecten in de sector transport, logistiek en automotive. Aldivèr werft, selecteert, plaatst en begeleidt kandidaten die tijdens een leerwerktraject aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers.

Wij doen dit voor diverse opleidingen, waaronder Chauffeur goederenvervoer, Logistiek medewerker, Planner, Supervisor, Teamleider logistiek en Autotechnicus.

Plaatsing kandidaten
Wij kunnen onze kandidaten op diverse manieren bij opdrachtgevers plaatsen:

  • Detachering van medewerkers in opleiding (BBL- en Leerwerktrajecten)
  • Uitzenden en detachering van vakbekwame chauffeurs
  • Werving & selectie

Goede prijskwaliteit verhouding
Ons werk is mensenwerk, daar zijn we ons zeker van bewust. Vandaar dat we alles in het werk stellen om op een snelle, correcte en met name vriendelijke wijze aan de wensen van onze klanten en kandidaten te voldoen.

Als opdrachtgever kunt u ervan uitgaan dat uw kandidaten met veel zorg zijn geselecteerd en aansluiten op de functie eisen. Onze leerlingen kunnen erop rekenen dat wij een bedrijf vinden dat goed bij hun opleiding én hun leerdoelen past. Leerlingen kunnen bovendien renteloos hun opleiding bij ons financieren en betalen een lage wekelijkse eigen bijdrage.

Subsidie praktijkleren voor BBL leerlingen

Voor iedere BBL leerling die bij u tewerkgesteld is kunt u op jaarbasis achteraf de subsidie praktijkleren aanvragen, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van de rijksoverheid: klik hier voor meer info. Aldivèr kan u helpen met de aanvraag voor subsidie. De subsidie kan oplopen tot een maximum van € 1350,- per half jaar. Dit komt neer op een reductie van ongeveer € 1,50 per gewerkt uur.

Wilt u ook leerbedrijf worden?

Wij melden u graag aan als leerbedrijf bij één van de kenniscentra werkzaam in transport of logistiek. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.