Open dagen

Word vrachtwagenchauffeur of specialist in de logistiek

Welkom bij de digitale open dag van Aldivèr

Welkom op de digitale open dag van Aldivèr, leuk dat je er bent! Overweeg jij om te gaan werken en leren? Wil je direct een goed salaris verdienen om leuke dingen te doen én wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen om uiteindelijk je vakdiploma te behalen? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr!

Wij zijn Aldivèr. Al sinds 2006 zijn we actief in het verzorgen van leerwerktrajecten. Gemiddeld vinden we ieder jaar voor ruim 500 leerlingen een passende leerwerkplek, met name in de vakgebieden transport, logistiek & automotive. Dat doen we samen met ROC’s en erkende leerbedrijven. Door de jaren heen hebben we een uitstekend netwerk opgebouwd en weten we precies waar jij het beste op je plek zit!

Met onze unieke bonusregeling maak jij kans op een gratis B-rijbewijs! We vertellen je er alles over tijdens onze digitale open dag.

Leren en gelijk een baan

Bij ons ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Eén dag in de week ga je naar school waar je alle benodigde theorie krijgt. Daarnaast ga je vier dagen per week aan het werk bij jouw leerbedrijf, waar je deze theorie direct in de praktijk kunt brengen. Je verdient gelijk je eigen geld, om de dingen te kunnen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt.

Bij Aldivèr hebben we veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste leerwerkplekken. Vooral in de transport en logistiek zijn wij al heel wat jaren actief. Wij kunnen jou dus als geen ander op weg helpen! Het gaat ons om jouw toekomst. Onze consulenten zijn er om jou hierin te begeleiden. Zo heb je altijd iemand om mee te bespreken of het goed met je gaat en wat er anders of beter kan.

Gratis B-rijbewijs bij chauffeur wegvervoer

Wanneer jij je inschrijft bij Aldivèr voor de opleiding vrachtwagenchauffeur wegvervoer en je ook gaat werken via ons, dan betalen wij jouw B-rijbewijs! Een actie waar jij je hele leven iets aan hebt en een echte investering in je toekomst. Daarnaast hebben we ook nog een unieke bonusregeling bij Aldivèr. Een groot deel van de kosten van je opleiding kun je al tijdens je BBL-traject terugverdienen.

Voor ouders
Als ouders wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Een goede opleiding, een mooie baan waar hij of zij zich gelukkig in voelt, een gelukkig leven, en zo voorts. Als uw kind dan thuiskomt met de mededeling, dat een “BBL-traject” hem (of haar) wel wat lijkt, wilt u natuurlijk wel weten waar het precies om gaat en wat het inhoudt. Dat begrijpen wij maar al te goed.

Lees hier alle informatie voor ouders

Wij kunnen ons voorstellen dat een BBL-traject best ingewikkeld lijkt. Daarom begeleiden we zowel de leerling als de ouders tijdens het traject. Hieronder staan de stappen die je neemt vanaf het moment van aanmelding tot aan de start van de opleiding. Wil je liever eerst een persoonlijk - online - gesprek voor informatie, plan dan een afspraak in wanneer het jou uitkomt! Wij kunnen ons voorstellen dat een BBL-traject best ingewikkeld lijkt. Daarom begeleiden we zowel de leerling als de ouders tijdens het traject. Hieronder staan de stappen die je neemt vanaf het moment van aanmelding tot aan de start van de opleiding. Wil je liever eerst een persoonlijk - online - gesprek voor informatie, plan dan een afspraak in wanneer het jou uitkomt! 

File419 bewerkt
  • Meld je aan via de website
  • Je ontvangt van ons een bevestiging per mail
  • Binnen enkele werkdagen bellen we je voor een telefonische kennismaking
  • Jouw consulent plant een intakegesprek met je in (eventueel met je ouders erbij)
  • We zoeken samen naar een geschikt leerbedrijf
  • Wij melden je aan bij dit leerbedrijf
  • Jij gaat op sollicitatiegesprek en volgt mogelijk een meeloopdag
  • Je schrijft je in bij een ROC (dit kan ook al eerder in het traject)
  • Jouw nieuwe schooljaar start met je eerste echte baan!
  • Je start direct met een heftruckcursus en eventueel je rijopleiding

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr. 

Is BBL iets voor jou? Bekijk het hier!