Avonturiers gezocht
Word chauffeur!

Vrijheid, zelfstandigheid en een machtig gevoel. Dat is wat vrijwel alle chauffeurs in het goederenvervoer zeggen wanneer ze het over hun beroep hebben. Natuurlijk heeft het veel kansen, maar ook zo z’n verantwoordelijkheden; chauffeur wordt je niet zomaar.

DSC0585 klein
BBL Vrachtwagenchauffeur

Als je chauffeur wilt worden moet je natuurlijk eerst je rijbewijs halen. Daarnaast moet je van alles leren over de goederen die je gaat vervoeren. Daar is deze BBL-opleiding voor bedoeld. Je werkt gemiddeld 4 dagen per week. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt voor de nodige theorielessen. Voor de uren die je werkt krijg je gewoon salaris. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je opleiding. Maar wij helpen je sowieso om goedkoop de nodige papieren te halen, inclusief de rijbewijzen. De betaling daarvan is voor onze rekening, waarvan jij een klein deel terugbetaalt via je salaris.

Kortom: via een BBL-traject bij ons, kan je goedkoop je rijbewijzen halen en het vak van chauffeur leren. De tijd dat je werkt verdien je ook nog je eigen salaris.

DSC0653 klein
Leerwerktraject Vrachtwagenchauffeur

Heb jij je autorijbewijs al en wil je chauffeur goederenvervoer worden? Dan is het leerwerktraject ‘Vrachtwagenchauffeur worden’ echt iets voor jou! Via Aldivèr ga je fulltime aan de slag en haal je binnen een half jaar je vrachtwagenrijbewijs. Om kennis te maken met het werk van de vrachtwagenchauffeur, kun je bij één van onze relaties twee maanden op proef. Natuurlijk kan je ook hier gebruik maken van een voordelige spaarfinanciering met lage eigen bijdrage en een bonusregeling.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr.