Logistiek supervisor
File125 1
Wat doet een logistiek supervisor?

Als logistiek supervisor coördineer en begeleid je de werkzaamheden in het magazijn en zorg je voor een optimale goederenstroombeheersing. Als het nodig is, steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Je hebt operationele en beleidsvoorbereidende taken.

In operationele zin stuur je alle activiteiten aan die te maken hebben met ontvangst, controle, inslag, beheer, picking en shipping van goederen. De meeste uitvoerende werkzaamheden delegeer je aan de logistiek groepsleider(s). Als logistiek supervisor heb je een scherp oog voor het optimaliseren van de dienstverlening en het minimaliseren van kosten. Je geeft leiding aan je afdelingsmedewerkers en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Bovendien hou je de directie op de hoogte over het reilen en zeilen in het magazijn.

Het voordeel voor jou
Als je voor Aldivèr kiest, zijn dit jouw voordelen:

  • Werkgarantie gedurende je opleiding
  • Mogelijkheid om eerder te starten met werk bij je toekomstige leerbedrijf
  • Een werkplek bij een erkend leerbedrijf
  • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
  • Een salaris conform de CAO met kans op salarisgroei
  • Garantie op werk na je opleiding
  • Grote bijdrage in je studiekosten

Vooropleidingsniveau voor logistiek supervisor niveau 4
Om voor deze opleiding in aanmerking te komen, heb je een diploma op MBO niveau, de motivatie om aan te pakken, interesse in transport en logistiek en enkele jaren werkervaring bij voorkeur in de transport of logistiek.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr.