Logistiek medewerker
DSC1224 1 copy klein
Wat doet een logistiek medewerker?

Als leerling logistiek medewerker leer je precies hoe het werkt in de logistieke wereld. Je houdt je onder andere bezig met het behandelen van de ladingen, laden en lossen van vrachtwagens, rijden op een heftruck en de inslag, opslag en uitslag van goederen. Je werkt nauw samen met collega’s en wordt begeleid door een ervaren vakman. Je doet praktijkervaring op en verdient salaris. Er wordt aandacht besteed aan moderne technische hulpmiddelen, elektronische data-uitwisseling, opslagsystemen, verpakkingssoorten, klantvriendelijkheid en beroepshouding.

Andere logistieke opleidingen
Naast de werk en leertrajecten voor de opleiding logistiek medewerker, bemiddelen we ook voor Logistiek teamleider, Planner wegtransport of Logistiek supervisor. Heb je interesse om naast je logistieke opleiding ook je rijbewijzen te halen, dan hebben we de opleiding Logistiek PLUS.

De voordelen voor jou:

  • Werkgarantie gedurende je opleiding
  • Mogelijkheid om direct te starten met werk bij je toekomstige leerbedrijf
  • Een werkplek bij een erkend leerbedrijf
  • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
  • Een salaris conform de CAO met kans op salarisgroei
  • Bijdrage in je studiekosten

Naast schoolgeld krijg je ook kosten voor onder andere werkschoenen en veiligheids- en/of heftruckcursus en examens.

Vooropleidingsniveau voor logistiek medewerker niveau 2
Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je een minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma. Daarnaast ben je gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en minimaal 16, liefst bijna 17 jaar.

Is dit iets voor jou? Als je je aanmeldt, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze vacatures of er al iets bijzit bij jou in de buurt.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr.