Al sleutelend leren
Wil jij je motorhart tot leven laten komen?

Een monteur brengt en houdt een motor op de gang. En als de motor het niet doet, dan heeft iedereen een probleem. Daarom zijn monteurs in de automotive enorm belangrijk en er is dan ook veel vraag naar deze vakmensen. Zij zijn degene die altijd de motor en daarmee 'de boel' op gang houden en weer op gang brengen. Het is bovendien een vak waar de verdiensten gewoon goed zijn, niet onbelangrijk voor de toekomst!

DSC1694 1 bewerkt
Al sleutelend leren?

Ben jij niet bang voor vuile handen, hou je van sleutelen en wil je het liefst iedere motor van binnen en buiten leren kennen? Dan is het vast jouw droom om aan de slag te gaan als automonteur. Wanneer je via Aldivèr begint met werken en leren als automonteur, kom je direct bij ons in dienst. Je bent gegarandeerd van werk en een opleiding gedurende het traject en na je BBL-opleiding tot automonteur kun je direct aan de slag. Want een goed opgeleide monteur komt bijna overal wel aan de bak.

Het hele traject duurt 2 tot 3 jaar. In samenwerking met een ROC bij jou in de buurt krijg je theorielessen. De praktijk leer je bij het leerbedrijf die jou netjes betaalt voor je gewerkte uren.

Je kan je opleiding uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen, maar ook andere, extra opleidingen zijn mogelijk. En daar helpen wij je mee, zelfs financieel. Kortom: een opleiding voor een vak met veel toekomst en veel mogelijkheden om dat uit te breiden, waar je nog geld verdient ook.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr.