Wie een vak kent, heeft altijd werk
Direct poen in je zak?

Wil jij direct aan de slag en poen in je zak? Wil je een vakdiploma, maar niet elke dag de schoolbanken in? Dan is een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) iets voor jou en dan ben je bij Aldivèr aan het juiste adres! Wie een vak kent, heeft altijd werk.

Gewoon aan de slag

Bij ons kan je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Daar ga je 4 dagen per week aan het werk en leer je in de praktijk wat het vak dat jij hebt gekozen werkelijk inhoudt. Eén dag in de week ga je naar school en leer je het vak in theorie. Je brengt de theorie daardoor gelijk in de praktijk. Je verdient dan ook gelijk je eigen loon, om die dingen te kunnen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt.

LET OP!
Wat we wel van je vragen -en dat vragen we van iedereen- is dat je gemotiveerd bent. Want alleen met een goede motivatie en een gezonde dosis inzet kan je het traject goed afronden. Dàt is in elk geval onze voorwaarden.

Wat past bij jou?

Wij van Aldivèr hebben heel veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste leerwerkplekken. Vooral in de groothandel, transport en logistiek zijn wij al jaren actief. Sinds 2019 helpen we je ook binnen de automotive. Als jij zelf een bedrijf kent waar je aan de slag wilt, dan gaan we daar ook graag mee praten. Het gaat ons, net als jij, om jouw toekomst.

Ben je eenmaal gestart, dan hou je dagelijks contact met jouw praktijkopleider, die precies weet hoe het in jouw leerbedrijf werkt en die je in de praktijk de weg wijst. De school zorgt voor de theoretische opleiding, maar de praktijk en de theorie worden wel altijd zorgvuldig gepland en georganiseerd.

Onze consulent is trouwens altijd jouw aanspreekpunt, om te bespreken of het goed gaat, of zo nodig hoe het anders of beter kan.

 

Jij wordt uitbetaald

Salaris
Natuurlijk krijg je van ons gelijk een arbeidscontract. Want je gaat direct aan de slag en dan verdien je dus jouw eigen salaris. Dat contract is verbonden aan een studieovereenkomst. Heb je je diploma gehaald, dan bepaal jij zelf waar je aan de slag gaat. Als je dat wilt, helpen wij je met het vinden van een werkplek.

Extra kosten
Loop je dan tegen extra kosten aan, bijvoorbeeld voor aanvullende diploma's of certificaten zoals een rijbewijs of veiligheidscertificaat, dan helpen wij je op weg. In het studiecontract leggen we vast hoe deze kosten verrekend worden met je salaris en hoe je kunt sparen voor kosten die er aan zullen komen.

Bonusregeling
Een groot deel van de kosten kan je al tijdens het leerwerktraject terugverdienen. Dat gebeurt via een bonusregeling, bijvoorbeeld als je een certificaat of een diploma hebt behaald. Zo wordt je nog eens extra beloond omdat je een deel van de kosten al tijdens je opleiding terugverdient. Wil je de exacte regeling weten? Klik dan hier.

Diverse sectoren

Logistiek
Logistiek is niet alleen dozen stapelen of verplaatsen. Het is het geheel van op- en overslag, van planning, organisatie en vervoer. Dit vak kan je leren via een leerwerktraject waar wij voor zorgen en waar wij je bij helpen.

Transport
Zonder transport staat alles stil. En chauffeurs zijn altijd hard nodig. Maar chauffeur word je niet zomaar. Dankzij ons leerwerktraject kan je chauffeur worden in het goederenvervoer. We helpen je om te beginnen, zelfs financieel, met het behalen van je rijbewijzen.

Automotive
Dat techniek een vakgebied is begrijpt iedereen. Techniek is voor elk bedrijf wel ergens op van toepassing. Daar komt bij, dat de techniek snel verandert. Om daar een vakman of vakvrouw in te worden vereist een gedegen opleiding.

neem contact op 2
Meer weten?

Wil jij komen werken en leren in de transport en logistiek of heb je vragen? Plan dan een meeting in met één van onze consulenten of stuur ons een Whatsapp bericht, wij helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op